Ανακοίνωση:

Κατόπιν σχετικής εντολής που λάβαμε από τις Αρμόδιες Αρχές και σε συνεργασία με την Διοίκηση των Εμπορικών Κέντρων "The Mall Athens" και "Mediterranean Cosmos", τα καταστήματά Comfuzio θα παραμείνουν κλειστά από τις 14 Μαρτίου 2020 μέχρι την άρση των μέτρων αναστολής λειτουργίας. Άμεση προτεραιότητα αποτελεί η ασφάλεια των εργαζομένων μας και των επισκεπτών στα καταστήματά μας.

Συνεπώς, αναστέλλεται και η λειτουργία του eshop μας μέχρι νεοτέρας, καθώς δεν θα μπορέσουν να εκτελεστούν οι ηλεκτρονικές παραγγελίες, για όλο το διάστημα που θα διαρκέσει το προσωρινό μέτρο κλεισίματος των καταστημάτων μας.

Όσες παραγγελίες καταχωρούνται αυτό το χρονικό διάστημα, θα ακυρώνονται ή θα εκτελεστούν με σειρά προτεραιότητας μετά την άρση των μέτρων αναστολής λειτουργίας. Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο info@comfuzio.gr.

Ευχόμαστε όλοι για το καλύτερο, "μένουμε σπίτι" για να προστατεύσουμε τους αγαπημένους μας και τους συνανθρώπους μας, πάντα με ένα μεγάλο χαμόγελο! Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και ελπίζουμε να είμαστε σύντομα κοντά σας για να μοιραστούμε μαζί την αγάπη μας για το παιχνίδι!

el-GRen-GB
  • 210 63 00 228
  • Επικοινωνήστε μαζί μας  Δευτέρα - Παρασκευή: 10:00 - 18:00
 (0)
(0)
/eShopΠαιχνιδιών
Comfuzio Black Friday

 

COMFUZIO BLACK FRIDAY

Τώρα στα καταστήματα Comfuzio και στο www.comfuzio.gr την Παρασκευή 29/11 και το Σάββατο 30/11 θα βρείτε τα ΠΑΝΤΑ σε τιμές ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΪΝΤΕΪ με ΕΚΠΤΩΣΗ -20%!

 

Όροι & Προϋποθέσεις

  • Η έκπτωση εφαρμόζεται σε όλα τα προϊόντα που διαθέτουμε στα καταστήματα μας και στο eshop μας από την αρχική τιμή λιανικής.
  • Ισχύει περιορισμός 3 τεμαχίων ανά κωδικό, ανά πελάτη. Σε περίπτωση που ο κωδικός έχει περισσότερο από ένα σχέδιο, ισχύει ο περιορισμός τεμαχίων ανά σχέδιο.
  • Η έκπτωση ισχύει μόνο για πελάτες λιανικής και μόνο για τις ημέρες της προσφοράς, σε αγορές από τα καταστήματά μας αλλά και στις ηλεκτρονικές αγορές. Η έκπτωση δεν ισχύει σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου.
  • Στις ηλεκτρονικές παραγγελίες και στα ταμεία των καταστημάτων μας θα τηρείτε πάντα η σειρά προτεραιότητας.
  • Η έκπτωση ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων και δεν συνδυάζετε με καμία άλλη προσφορά.
  • Για τις μέρες αυτές δεν είναι δυνατές οι κρατήσεις προϊόντων για παραλαβή από τα καταστήματά μας την ίδια ή μεταγενέστερη ημερομηνία.

 

Τα καταστήματά Comfuzio για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας θα λειτουργούν την Παρασκευή 29/11 και το Σάββατο 30/11 9:00 με 21:00. Το τμήμα παραγγελιών του eshop μας θα λειτουργεί την Παρασκευή 29/11 10:00 με 18:00.